donderdag 12 januari 2012

Stem voor mij!

Eens er kinderen komen gaat er een wereld open die tot dan toe gestopt leek: wat een keuze aan babyfoons, babyzitjes en slabbers. En wat een overvloed aan mooie draagdoeken. Ik heb het niet over de rekbare tricot exemplaren, maar over die zalig geweven doeken. Niet enkel qua materiaal (katoen, wol, linnen, zijde, cashmier, hennep, merinowol, bamboe, alpacawol, ...) maar vooral qua uiterlijk. Als mede-stofjes-verslaafden kan je je best inbeelden hoe dat dan gaat.
Laat ons het dan nog maar wat moeilijker maken en nog wat meer keuze aanbieden.
Ooiebeest.nl heeft een online winkel van o.a. draagdoeken. En tijdens de maand december liep er een wedstrijd: ontwerp je eigen Girasol. Girasoldoeken zijn heerlijk zachte strependoeken, fair trade handgeweven uit Guatemala. Ik heb drie ontwerpjes gemaakt. Om mee te stemmen (dank je! en dan graag op nummertje 25,26 of 27 stemmen *grijns*) stuur je een mailtje naar info@ooiebeest.nl .
En nu ga ik eventjes kijken welke stofjes mooi passen bij draagdoek nr 26... Kwestie dat ik een bijpassend rokje aankan. Ik ben u eeuwig dankbaar!

15 opmerkingen:

 1. Ik voor 25. Allee jong, 0 stemmen, ik vind die van jou echt veruit de mooiste en evenwichtigste kleurencombinaties! 25 en 27 zou ik zeker overwegen te kopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, girasols zijn inderdaad de zaligste doeken, zeker de regenboogjes, heb hier nog een riemu liggen, heerlijk... maar bon, vermits ik vooral mijn jongen draag, zou ik toch op 27 willen stemmen... of stemmen we beter allemaal op dezelfde?
  En die 0 stemmen, misschien heeft dat te maken met het feit dat de stemmen verwerkt moeten worden via mail.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gestemd! Ik denk dat je toch best oproept voor 1 combinatie, kwestie van je stemmen te groeperen. ;-) Ik ben voor 26 gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. maar ge doet uzelf concurrentie aan door er 3 in te dienen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 27 is gewoon ook de mooiste combinatie! dus nog een stem erbij :) succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Had al gestemd op 27 voordat ik wist dat die van jou was :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jufrouw Taart, da's heel tof!
  Nele, ik weet het... Maar ik wil jullie toch enige vrijheid bieden ;-) Dus voor degenen die nog twijfelen, 26 is de mooiste combinatie.
  Maar zelfs mijn mijn doods bloggedrag komen hier wekelijks 1000 bezoekers. Dus da's zo'n 300 per ontwerp, laat ons zeggen. Dan win ik makkelijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. gestemd op nr 26, leve de zachte girasoldoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tof, daar hield ik mij in draadtijden ook nog mee bezig. Mijn stem heb je.

  BeantwoordenVerwijderen