maandag 20 september 2010

Give Yellow Away!

Celebrate Yellow + een give away = 2 vliegen in een klap.

Hier lichtte ik al een stukje van de sluier op. Maar het was toen nog niet af. En dan bleek het ineens 'Celebrate Yellow' te zijn bij Dana. Aha, de give away past dus perfect in het plaatje. Motivatie genoeg.

Reden van de give away? Geen idee. Mijn blog bestaat nog geen jaar. Mijn naaihistorie? Iets meer dan een jaar. Een verjaardag is het dus niet. Ook geen volgers- of bezoekers-rond-aantal. Zomaar dus. Omdat het hele concept van cadeautjes wegschenken zo tof is.

En waaruit bestaat dit pakketje dan?
                                                      (niet de meest flatterende       (het flapje van de clutch staat
                                                      foto ooit, maar 't moest            er wat raar op, maar dat ligt
                                                      raprap gaan)                              aan de foto)
Een tas. Een tas zoals ik lang geleden er al eens een maakte. En die ik zo vaak gebruik. Perfecte afmetingen voor boodschappen in het groentenwinkeltje om de hoek. Perfecte afmetingen voor een bibliotheekbezoek. Maar mijn versie is nooit gevoerd geweest en dus toch wel niet zo bezichtigingswaardig. Deze dus wel met een stofje waar ik gewoonweg wild van ben. Ik maakte in dit stofje al een zwangerschapsrok (nooit geblogd en nu te klein) en kreeg zo veel complimentjes. Dus ben ik nog wat stof gaan bijkopen voor deze tas (en nadien nog eens teruggegaan voor een niet-zwangerschapsrok, en ook voor een kopietje van deze tas want gelukkig heb ik genoeg geel namaakleder gekocht voor een tweede exemplaar).
De voering heb ik in de hoeken blind vastgezet (techniek van hier, die ik ook al eens voor deze tas gebruikte) zodat de voering mooi op zijn plaats blijft wanneer je er iets uitneemt.
Er zitten drie zakjes binnenin (het ene heeft de afmetingen van mijn gsm en het andere van mijn portefeuille - laat ons hopen dat die maten overeen komen met de jouwe). En in het derde past een clutch (combinatie van dit en dit) waarin je kleine spullen (make up, haarrekkertjes, tampons, balpen, ...) kwijt kan. Zo'n clutch is ook handig om je spulletjes van de ene naar de andere handtas te verhuizen. In de clutch zit ook een klantenkaartenhoudertje. Er is ook nog een zakje langs de buitenkant van de tas.
Binnenin zit er een lint waaraan je je sleutels kan vastmaken. Ik zag dat systeem ooit in de tas van een collega. Ik zit nl. altijd een halfuur te zoeken eer ik mijn sleutels kan opdiepen, zij trok gewoon haar lint omhoog. Aan dat lint hangt een metalen oog en met een musketon (zo of zo) aan je sleutelbos haak je je sleutels aan het oog.
De buitenkant van de tas is versierd met een verplaatsbare bloem. Ik zou ze wel niet te vaak van plaats veranderen want zo'n speld prikt gaatjes in het simili-leder. Ik wou aanvankelijk zo'n Made-by-Dana-bloem, maar na talloze pogingen heb ik deze tutorial gevolgd met dubbel gevouwen ipv enkele stof. En nu blijkt Mme Zsazsa een veel schoner exemplaar gefabriceerd te hebben. Als je er zo eentje wil maken stuur ik wat voeringstof op.

Voilà. Wil je graag winnen, laat een berichtje na hieronder.
Ik ben liever lui dan moe en berichtjes tellen, nakijken op dubbels, namen op papiertjes schrijven,... vind ik niet zo boeiend. Mijn oplossingen: een comments-teller, een random number generator en volgende spelregels:
- een berichtje hieronder als je graag wint
- en een tweede indien je het op je blog / Flickr / ... zet

Het streelt mijn ego als je ook volger wordt, maar da's niet nodig.

Meedoen kan tot 9 oktober (ja, da's nog lang, maar rekening houdende met een maximaal overtijd gaan en een maximaal ziekenhuisverblijf ben ik tegen dan zeker terug).


Update: op vraag van Oontje:
*Ooit* maak ik een tutorial want ik schenk ze met pijn in het hart weg. Ik heb er natuurlijk wel voor gezorgd dat ik van beide stoffen nog genoeg heb om een eigen exemplaar te maken.

Nog een update: aan Mamasha:
Hier zijn het ook verbouwkampeertoestanden. Echt ruilen moet ik dus niet. Allez ja, het kampeerachtige is wel al achter de rug maar aangezien kelder noch zolder al klaar zijn (en leeg moeten blijven) staan hier in alle verloren hoekjes verfpotten, Fermacellplaten, hout, ... Stoffeer dat met een hele hoop 'voorlopige' meubels, nog niet opgeschuurde planché, ongeschilderde muren en plafonds en af en toe zinkt me de moed in de schoenen.

En nog een update: aan degenen die zich afvragen hoe ik dat nog hoogzwanger doe. Geen idee. Behalve dat ik trager de trap opga en dat bukken mij veel moeite kost voel ik me helemaal normaal. Dus niet minder energie dan in niet-zwangere toestand maar ook niet meer (zoals je soms ook hoort). Eens de baby er is gaat mijn fut-en-energie-gehalte wel gigantisch de dieperik induiken, denk ik.

147 opmerkingen:

 1. Amai, zo een luxueuze give away!
  Ik waag supergraag en vol spanning m'n kans!

  En word zo ook al blij van dat vrolijke geel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WAUW! Echt wauw zeg, prachtig! en je geeft die weg, amai. Tja, in dat geval wil ik ze wil winnen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe heel graag mee, maar wil je vooral ook even succes wensen de komende weken, wat een buik zeg, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meteen verliefd! Ik doe heeeel graag mee voor deze fleurige set!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh. Zo mooi gemaakt.. wat een mooie vorm heeft die tas. En schoon afgewerkt!

  Jammer dat geel écht mijn kleur niet is. Combineer mij met geel en ik zie er ongezond uit. Ziek zelfs. Nochtans vind ik het een schone kleur!
  Maar, ik pas dus, wat zoveel wilt zeggen als... meer kans voor iedereen anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Amai geweldig schoon zeg! En zou geweldig goed van pas komen! Ik ben namelijk gestart met een cursus patronen makan en heb daar nog geen tas voor!
  Voila en ik zet nog een link op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooooohhhh, die heb je voor mij gemaakt, dat zie ik meteen :-). Geweldige actie, hier doe ik graag aan mee.
  Groet, Josette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En een link naar deze mooie Yellow staat aan de rechterkant op mijn blog. Succes nog even met bevallen!
  Groet, Josette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. yes, geel is mijn lievelingskleur!!! Gij bent zo genereus he, ik doe mee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Amai, daarvoor waag ik graag mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh ho! Zo'n mooie knalgele tas! I'm in! Die zou perfect passen bij de jongste zijn Bakker schooltasje. Moeder en zoon in 't geel naar school. Cool!
  En als ik hem niet win, dan mag je ons een uitleggen hoe je zo'n prachtexemplaar in elkaar steekt. En of dat leder vlot stikt en zo.
  Maar eerst: geniet nog van je laatste dagen/weken met dat bolleke in je buik en van de eerste momenten met dat nieuwe, kleine mensje.
  (En ik zet nog een link op mijn blog.)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een gele tas, om de zomerwarmte nog even dichtbij me te houden.
  Ik doe graag mee !! Super !!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wahaaaa die is mooi..... !!!! Ik doe dolgraag mee....!!!!

  groetjes,
  Liekepiek

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Laat ik nu net in mijn gele periode zijn. En al eeuwen een kaartenhoudertje op mijn doelijst hebben staan. Wat er de eerste weken niet van gaat komen. Laat ik dus meteen meedoen! En hopen dat je snel bevalt (leuke buik!). Tenzij je nog geen zin hebt in bevallen natuurlijk. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nog geen jaar aan het naaien en dan zulke mooie dingen maken= Ik doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hiernaar was ik dit weekend op zoek op de rommelmarkt. En uiteraard niet gevonden. En deze is zoooo mooi! Ik hoop dat ik geluk heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hola, met zo'n zonnig gerief ga ik graag de winter in! Ik doe dus graag mee. En ik wens je een supervlotte bevalling en een braaf kindje:)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. vermits ik het project: "mama saartje, maak eens een nieuwe tas!", steeds voor me uit schuif, doe ik graag mee, en hoop ik dat je tegen 9 oktober al LANG terug bent met een kleintje...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik wens je een droombevalling toe, een droomkindje zal het zowiezo wel zijn!
  Heel mooie spulletjes! Ik doe dus lekker hebberig en doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ooooh wat mooi!! Daar doe ik zeker aan mee, je staat op mijn blog onder het kopje Give away's!
  En wat heerlijk, zo'n prachtig wondertje eindelijk in je armen te mogen houden na die lange tijd wachten. Geniet ervan, en laat je lekker verwennen in de kraamtijd! Succes met de bevalling, ik hoop dat het er eentje wordt zoals je zou willen. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een mooie tas! En dat na nog geen jaar naaien, waauw. Ik doe graag mee.
  Succes met de laatste (zware?) weken.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ooohh ik doe mee...met dat geel is het net of je een beetje zomer bij je hebt!!Supermooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik doe ook mee! Zo'n mooie tas, wauw. En als ik niet win, wil ik ook wel eentje zelf maken, dus een tutorial zou supergeweldig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke give-away! Zou ideaal zijn om naar de naailes te gaan..
  Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke give-away! Zou ideaal zijn om naar de naailes te gaan..
  Liefs! x

  ps: ik link hem op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. oooh, ik doe ook mee, geel is dé kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. echt hele leuke tas. Ik doe zeker en vast mee!
  k

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik doe ook mee! Mijn eerste poging bij een give-away!
  Heel mooi gemaakt, ik ben zeker (!!) geïnteresseerd in een tutorial (want ik zit zelf in mijn eerste naai-jaar en dat wil ik ook wel kunnen!)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ah, en ik plaats ook een linkje in mijn eigen blog!
  Geniet van het nieuwe leven!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Amazing yellow and bag! Is it really a give away? I didn't use the translate button.... If it is, I really hope I get that bag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Prachtig! Eén van de prachtigste dingen die ik al op blogs heb zien verschijnen Ik doe dus mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. En ik zet een linkje op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik wil wel zo een leuke opvallende tas die je nooit verliest en niets in verliest.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. oei zo mooi! mijn naaihistorie is nog kort en een tas heb ik nog niet aangedurfd. Ik vind de foto PRACHTIG!

  Zet h'm op! Spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Mooi, natuurlijk wil ik ook graag meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. wat een prachtig cadeau !!!! zou perfect passen bij mijn nieuwe zelfgemaakte rokje mét gele paspelband.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Een vrouw (ofte ik) heeft nooit tassen genoeg.
  Dus ja-ha, ik doe heel graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. en ik waag een dubbele kans met een vermelding op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Al velen wagen hun kans, maar ik ga gewoon winnen! Want zo'n leuke tas komt hier zeker van pas.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat een prachtige tas, niet te doen! Die wil ik winnen! En dan nog met al die accesoires erbij: amai! Die kans laat ik niet liggen. Vermelding op mijn blog komt ook nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Waw! Ineens word ik terug verdrietig dat mijn gele fiets gestolen is, want die twee zouden toch een schitterend duo vormen, niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Zo'n mooie tas die wordt weggegeven, daar moet en wil ik bij zijn! Ik doe mee! Linkje volgt op mijn pagina. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Waw!!! Wat een prachtige give-away!!
  Ik doe dus héél graag mee voor dit zonnige setje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. en ik plaats een link op mijn flickr.
  http://www.flickr.com/photos/43801137@N05/?saved=1

  (mooie buik trouwens!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wauw wat een mooie tas, mocht ik niet winnen dan ben ik wel heel benieuwd naar het patroon hiervan?? of is dat heel brutaal. Zet een linkje op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Aléé jong, als ik zo'n schoon sjakosj zou gemaakt hebben zou ik die niet weg geven hoor! Zo tof! Maar aangezien jij ze dus wel weg geeft doe ik heel graag mee!
  Veel succes met je bevalling!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Leuke give-away! Ik doe graag mee!
  Liefs Melanie

  PS. Kijk op mijn blog en doe ook mee met mijn give away! ma-de-by-me.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 48. ik heb vandaag in de winkel een schoon oilily-tas laten staan met zeer veel pijn in het hart.
  Misschien moest het wel zo zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Zo zie je maar, geel kan ook hip zijn. En iedereen maar scheef kijken als ik mijn geel kleed aantrek!
  Ik doe graag mee dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 50. En uiteraard heb ik ook een linkje op mijn blog geplaatst!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. geweldig! ik doe graag mee voor zoiets moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Een eigen tas maken en bijbehoorsels staat ook op mijn 'to do'-lijstje, maar in afwachting daarvan waag ik graag een gokje.

  Voor jou wens ik:
  gezellige laatste bolle-buik-dagen,
  een vlotte bevalling en
  een gezonde baby.

  Mme LI.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Wauw, wat een mooie kleur geel! Om nog nét dat ietsje langer in de vakantie/zomerstemming te blijven is dat echt IDEAAL. Fingers crossed!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Ja zeg, wat een supertas! En dat allemaal genaaid met zo'n bolle buik. Ik meen me te herinneren dat dat toch vaak rugklachten oplevert of heb jij daar geen last van?
  Blijkbaar ben je aan het genieten van de laatste dagjes. Veel succes alvast bij de bevalling!!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. OOOOOH wat een mooie tas! Dat je nog de puff hebt aan het einde van je zwangerschap om nog iets te naaien - laat staan het ook nog weg te geven! Petje af hoor!!!
  Ik las ook dat je ooit een tutorial wilde plaatsen. Ik kijk er naar uit!
  Succes met de bevalling!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Kans op winnen is klein, maar waag toch een kans want Wauwwwww, hoe mooi...

  BeantwoordenVerwijderen
 57. ... en natuurlijk plaats ik een linkje op men blog voor een kansje extra.
  Veel succes met de bevalling trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Mijn dochtertje noemt op dit moment alle kleuren geel :)
  Hele leuke tas!!

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Wat een geweldig mooie tas. Natuurlijk wil ik die graag winnen! Dus ik doe mee.
  Maar ik vind jouw buik ook schitterend! Het kan niet lang meer duren voordat daar jullie 'mooiste creatie ooit' uit tevoorschijn komt. Een hele fijne tijd gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. SLIK! Ik verdien dees gewoon keihard! Kom hier maar eens aan verbouwkamperen doen, ge zou ze gewoon direct aan mij geven uit pure compassie! :-)
  Echt schoon en ik zet u natuuuuuurlijk op de blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. woaw, I leueueueueuve it! Laat geel nu net mijn lievelingskleur zijn en die tas past perfect bij een herfsttype zoals mij! En op de koop toe kan ik wel wat hulp gebruiken om mij wat meer te organiseren...
  Veel succes ook met de bevalling!

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Ik ben FAN!!!
  Het is een prachttas!
  Maar langs deze weg ook vooral veel succes met de bevalling! Ik zal duimen...
  Zelf moet ik nog 2 maanden wachten op onze ukkepuk...

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Halloooow zekers!! ik doe zéér graag mee en link jouw give-away ook op mijn blog, joepieeeeeeee

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Amai zeg, geef jij zo'n mooie zelfgemaakte tas weg ? Wat 'n supersuper coole tas! Ik doe mee !(alhoewel er met meer dan 70 reacties weinig kans is, maar allé, we rekenen op wat geluk hé).
  Veel goeie moed voor de naderende bevalling !

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Prachtigi ik doe graag mee!
  En veel succes met de bevalling!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Schoon zeg! ikke ook graag meedoen voor de give-away! Ik heb nog geen blogsite, dus kan spijtig genoeg nog geen link zetten. maar misschien komt die er ooit wel!
  In ieder geval mooie give away!
  Groetjes
  Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 67. olalala, hier ga ik ook eens aan meedoen sè, wat een prachtige zak!! De link komt morgen op mijn blog samen met mijn eerste give-away... misschien kunnen we ineens ruilen (al is uwe give-away veel indrukwekkender... En je buikje...oooh, waar is de tijd, ik voel mij soms echt een oude tante en zou het allemaal nog wel eens opnieuw willen meemaken. Geniet van je laatste bollebuikdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Ik zit volledig in mijn gele (en groene :-)) periode!!!!!
  Vind de tas ronduit super!

  BeantwoordenVerwijderen
 69. wat een give-away!!!! super zalige tas!!!! ik doe graag mee. geniet nog van de laatste momenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 70. wauw, fantastisch! die ziet er groot genoeg uit voor al m'n spullen van de naailes, dat zou perfect zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Ik doe NIET mee aan de giveaway, want ik gun iemand ander hem meer... maar ik vind die tas zooooooooooo mooi! En die clutch nog mooier (allé, handiger voor mij bedoel ik dan)!

  Hophop, je bent mooi zwanger!

  BeantwoordenVerwijderen
 72. amaaaai, zo ongelofelijk schoon, Ik wil die tas, geen andere, maar die, daarom doe ik lekker mee... en ik zet nog een linkje op mij blog ook...
  greetz

  BeantwoordenVerwijderen
 73. CHIC, echt CHIC..dus twijfel ik geen seconde. Ik doe mee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Hoewel mijn naam "groen" betekent in het Iers, hou ik ook van geel!

  Schitterende give-away!

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Oooh waw! Ik doe ook heel heel heel graag mee! Gewoon fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Ma, zo schoon! Ik ding zeker en vast graag mee naar zo'ne sjieke cadeau! Veel succes met de bevalling!

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Ooooh! Echt heel erg mooi! En een superleuk kleurtje, byebye winterdip :-)! Ik doe heel graag mee voor zo'n mooie give-away! Liefs, Evelien x

  BeantwoordenVerwijderen
 78. gelinkt op blog..;dus kan ik nog eens meedoen...JOEPIE!!

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Zo'n zonnige tas, om de sombere winterdagen op te fleuren!
  't is echt een prachtstuk dus ik waag mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Amai, nu ben je echt hoogzwanger. Ik vond het een geweldig grappige foto met die buik die langs de tas opbolt.
  EN de tas zelf is prachtig, dus ik doe graag mee aan de loterij. Volger ben ik natuurlijk al lang.
  Al het beste
  Liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Ik denk dat ik wel ga winnen! Wat een prachtige tas!
  En je hebt precies veel tijd om te naaien,nu!
  Veel succes met de bevalling!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Wat een schitterende tas en wat een enorme mooie buik heb je op de foto.
  Berichtje komt op mijn blog en volgen ga ik jou zeker doen.
  Groetjes Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Oef!!! Wat een gave give away.. Ik waag n gok :D

  Liefs Juliette

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Ik doe heel graag mee!

  Vink.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. O, wat mooi. Ik doe ook mee!
  (Die buik van jou ziet er super uit!)

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Wat een pracgt buik, daar zit vast een beauty kindje in!!!!
  Ik smelt er gewoon van :-)

  Ik doe ook graag mee met de give away.

  Groetjes Guusje

  BeantwoordenVerwijderen
 87. ook ik doe heel graag mee!
  veel sterkte met de laatste loodjes

  BeantwoordenVerwijderen
 88. jep! hoewel ik al gewonnen heb deze week, doe ik met plezier nog eens mee.
  en alvast proficiat, want volgens mij ga je nu al wel bevallen zijn, niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 89. nee, nog niet! en in de verste verten geen teken van bevalling te bespeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Ohhhooo hier wil ik heel graag aan meedoen!
  Erg mooi gemaakt. Volger was ik al ;-)

  Succes met de bevalling en een superlief kindje gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Compassie met een gelijke ziel dan? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Wauw, wat een pracht van een tas! Daar wil ik graag voor meedoen.

  Verder veel succes met de bevalling en dat er een fijne kleine spruit mag tevoorschijn komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 93. De links is geplaatst !

  Dus bij deze waag ik mijn kans...

  BeantwoordenVerwijderen
 94. mooooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiii, hier wil ik ook graag naar meedingen. Veel succes met de bevalling en een mooi, lief, braaf,... kindje gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Amai hoe kan ik nu ooit nog kans maken tussen die 109 andere kandidaten? Maar dan nog, ik wil proberen want van de tas word ik vrolijk, van het kaartenhouderke word ik ordelijk en de bloem die gaat mij gewoon mooi maken :)
  Geniet nog van je zwangerschap en het boeleke daarna!

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Voila linkje is geplaatst.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Geweldige set!! Echt super mooi! En wat zou ik dat graag hier in huis hebben om overal de show mee te gaan stelen... dus bij deze...

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Wow, supermooi! Ik doe graag mee, doe je ook mee aan mijn give-away? www.sascha-lovetoknit.blogspot.com, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Mooi mooi mooi! Ik waag ook mijn kans; op mijn blog wordt het alvast vermeld in een postje!

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Geel, geel, geel...daar word ik nu eens zoooo vrolijk van met dit grijze weer! Ik waag ook graag mijn kans voor deze prachtige set!

  Groetjes,
  Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Staat ook op mijn blogje: http://wp.me/P10GkH-1h

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Fantastisch!! Ik ga het ook op mijn Blog zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 103. hier doe ik graag aan mee. echt hele mooie tas. helaas ben ik nog maar net een blogger maar ga ik toch proberen om het ook op mijn blog te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. I love those bags... what a wonderful choice of colours, leather and print!

  Thank you so much for this giveaway!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 105. jee die is mooi geworden. ik ben al zo lang op zoek naar een tas en hou liefst van effen, felle kleuren. Ik maakte er onlangs een felle groene, maar dat geel van jou is heerlijk! 't Staat op mijn blog! veel succes met de buik.

  BeantwoordenVerwijderen
 106. wat een handige maat tas!
  en zo´n leuke voering ook!
  sterkte met de bevalling.

  BeantwoordenVerwijderen
 107. prachtig gewoonweg, en dan nog in mijn lievelingskleur... ik wil zeker meedoen

  BeantwoordenVerwijderen
 108. amaai, wat een leuke give-away, ik wil winnen! En dat stofje vanbinnen is inderdaad prachtig!
  Succes met de bevalling, ik wens je een wolk van een baby, geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Ik hartje geel. Dus ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Ik wil! Ik wil! Ik wil! En graag!!!
  Supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 111. wauw, wat een leuke give-away!
  Daarmee zou ik graag boodschappen doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Oe, het idee van die clutch! Echt ideaal voor mij aangezien alles altijd verspreid is over 20 tassen en ik dus altijd wel iets vergeet...
  Ik doe mee met deze give-away!

  BeantwoordenVerwijderen
 113. ik ben gek van geel en die tas zou perfect passen bij mijn gele laarsjes ( en mijn odnertussen te kleine trenchcoat :( )

  BeantwoordenVerwijderen
 114. en ik zet hem op mijn blog ;)
  ( en ik word sowieso volger ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Wauw ik doe ook graag mee en zo leuk dat ik nog op tijd ben. Wat heb je trouwens een mooie buik met die tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 116. wow, ik wil ook graag meedoen!
  Ik wens je een super bevalling toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Proficiat met je kleine spruit want ik veronderstel dat je ondertussen bevallen bent.
  En die tas .... subliem! Dus ik doe heel graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Prachtige tas, in een prachtige kleur! De perfecte tas om mee te nemen naar de naailes...
  Ik doe dus mee!!!
  Ik heb geen blog, maar ben ondertussen wel een volger geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Hoi hoi hoi! Geniet alvast van de kraamdagen! En stiekem zou ik ook wel erg graag de tas winnen, zeker nu mijn naai "accessoires" en "restjes" een hele stapel worden! Groetjes, Kathleen

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Wow wat een mooie tas! Ik doe heel graag mee maar met zooooveel aanmeldingen vis ik vast achter het niet (-; Als je het leuk vindt kun je deze giveaway nog op mijn blog plaatsen in de Giveaway Guide. Hij staat in de rechter zijbalk op mijn blog en ik zou het super vinden als je jouw giveaway erbij wilt zetten.
  Groetjes!
  Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 121. wie niet waagt, wie niet wint!
  jij veel succes met de afronding van je zwangerschap en een gezond kindje toegewenst.
  groeten, thea r.

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Oh wow - it is absolutely gorgeous! I really love it. Please enter me. I am a follower. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Ik doe ook nog graag mee als ik mag! Geniet ervan hoor, van die kleine, want ik ben 8 weken geleden bevallen en hij is precies al 'verdubbelt', zo snel gaat het...

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Wat een mooie buik...!! Succes met de laatste loodjes/grammetjes ;) Count me in for the mellow-yellow!

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Op de valreep nog mijn kans wagen! Ik ben de ganse zomer op zoek geweest naar een gele tas en nu valt die hier zomaar te winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Mag ik ook nog meedoen? Wat mooi, en zo'n zonnige kleurtjes. Waar komt die voeringstof vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Natuurlijk doe ik graag nog mee op valreep!
  WAT EEN GEweldige leuke tas heb je gemaakt!
  IK BEn JE volger geworden! En de link staat op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Wat leuk zeg! Ontdek je weblog nu pas en dus ook je give-away. Ik ga je volgen. En als het nog kan, wil ik graag kans maken op die super leuke tas.

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Wow wat een supermooie tas, ik wil ook mijn kans wagen hoor !

  BeantwoordenVerwijderen