donderdag 2 september 2010

FotoboekEen tijdje geleden las ik hier over The Insiders: een website waarop je je kan inloggen en vervolgens gratis producten testen.
Natuurlijk schreef ik mij rap in. En al snel kreeg ik het bericht dat ik een gratis fotoboek van Albelli mocht bestellen. Fijn! Het onderwerp was niet moeilijk te kiezen: deel 1 van een India-reis van jaren geleden was al afgedrukt (toen via Extrafilm) en deel 2 was er nog altijd niet van gekomen.
Als ik de software vergelijk met die van Extrafilm is die van Albelli echt een droom. Geen enkele keer is het programma vastgelopen (met Extrafilm heb ik mijn album ettelijke keren moeten hermaken), het heeft een 'snap'-functie waardoor je foto's mooi naast elkaar komen te liggen, je kan eenvoudig een voorstel kiezen van layout door je aantal foto's per bladzijde te kiezen, ... Alleen, een niet-standaard formaat (vierkant of zo) bleek alleen mogelijk via een omweg (zelf hersnijden van je foto). Tenzij het ligt aan het feit dat ik de online versie gebruikt heb. Misschien lukt het wel met de downloadversie. Alleszins, het was heel snel klaar.
En het zat even snel in de bus. Een klein weekje later ontving ik mijn fotoalbum. De kwaliteit van de foto's is identiek aan die van Extrafilm. Dat wil zeggen mooi voor een fotoboek maar niet dezelfde als van prints op fotopapier.

Nog een positieve noot: het is gedrukt op FSC-papier en de verpakking is composteerbare plastiek. 

En nu beginnen aan deel 3 en 4 van die reis.
Hier nog een tevreden klant.

Willen jullie ook eens checken? Ik heb een BERG aan 25%-kortingkaartjes (geldig tot het einde van het jaar). Ze zijn niet alleen geldig op de fotoboeken, maar op elk product. Laat hier je emailadres (beetje vervormd zodat je niet te veel spam krijgt) achter en ik geef je de kortingscode door. Wanneer ik je gemaild heb verwijder ik je berichtje zodat de kans op spam nog kleiner wordt.

Update: We zijn vandaag één dagje later en ik heb maar drie kaartjes meer over. Blijkbaar waren er veel gegadigden. De eerste drie die een berichtje achterlaten worden bediend!

Update 2: Alle codes zijn weg...

17 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb al heel veel goede dingen gehoord over Albelli! Een collega van me heeft haar trouw-album daarmee gemaakt. Jammer genoeg fotograferen wij nog steeds analoog op reis. Dus geen digitale foto's die eens een album verdienen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. O zo goed dat je je ook hebt ingeschreven bij The Insiders. Het is echt wel een leuke manier om nieuwe producten te ontdekken! En op zich hoef je er niet al te veel voor doen.
  Veel succes bij verdere campagnes.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Amai iedereen gaat plots met albelli zijn foto's eens opruimen :)
  Zelf ben ik ook met enkele boeken bezig, maar mag ik vragen welk formaat jij gebruikt hebt en of je er tevreden van bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb een vierkant boek van 21,5 cm besteld omdat het andere boek (dat van Extrafilm) ook die grootte had. Het is niet echt groot natuurlijk maar omdat die boeken niet de scherpte hebben van foto's vind ik dat absoluut niet erg.

  BeantwoordenVerwijderen