Eigenlijk waren die ronde daarvoor bedoeld :-). Provencaalse courgettes zijn het, geloof ik. Die andere... oh, 't is misschien tijd voor een nieuw receptje op mijn bog? Morgen maak ik wat foto's van mijne plat en als je wilt, Janina, mag je komen proeven.
Ja, die gele ken ik ook. Maar deze zijn echt anders van structuur vanbinnen. Niet echt zoals avocado maar er toch naartoe gaande. Niet zo mousse-achtig als gewone courgettes.
(Wat ben ik toch een moeilijk mens. Eerst die spaghettisaus en nu dit...)
Geen idee.
BeantwoordenVerwijderenMaar als je ze eens opvult met wat gehakt en dan in den oven met een goed sauske bij, wil ik gerust eens komen proeven :).
Eigenlijk waren die ronde daarvoor bedoeld :-). Provencaalse courgettes zijn het, geloof ik. Die andere... oh, 't is misschien tijd voor een nieuw receptje op mijn bog? Morgen maak ik wat foto's van mijne plat en als je wilt, Janina, mag je komen proeven.
BeantwoordenVerwijderenIk had vorig jaar gele courgettes in de tuin... Helemaal gele.
BeantwoordenVerwijderenJa, die gele ken ik ook. Maar deze zijn echt anders van structuur vanbinnen. Niet echt zoals avocado maar er toch naartoe gaande. Niet zo mousse-achtig als gewone courgettes.
BeantwoordenVerwijderen(Wat ben ik toch een moeilijk mens. Eerst die spaghettisaus en nu dit...)
Hi Miss Stik, een hele hele héle late reactie, maar volgens mij zijn dit Habibi's. Een hele lekkere, marokkaanse soort...
BeantwoordenVerwijderen